verhuur

Rijnmond entertainment verhuurt diversen (pa) apparatuur uitsluitend onder begeleiding van een ervaren geluids-technicus !


Wij kunnen het geluid en licht verzorgen voor bijvoorbeeld zangers - braderieën – bedrijfsfeesten - verjaardagen en overige evenementen wij bouwen onze apparatuur op en breken het af zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Door intensieve collegiale samenwerking uit de regio is een grote beschikbaarheid van apparatuur en kennis voor handen.
Rijnmond Entertainment regelt voor u het gehele traject, dat is een zorg minder.


Tevens kondigen wij uw evenement herhaaldelijk digitaal op facebook aan !

 

 

Een groene en rode dubbele tunnel mini-laser met elk 8 patronen + gobo's. Beide tunnelpatronen laten wisselende kleuren zien met roterende effecten, stroboscoopeffecten enz. Muziekgestuurd en auto-modus. De spreidingshoek is meer dan 70°.

 

 

 

 

 

De Chauvet 4 Bar is een volledig LED lichtsysteem en heeft 108 rode, groene en blauwe LED's per lamp, de Chauvet 4 bar heeft ook nog eens een geluid programma zodat de lampen op de muziek reageren.

 

 

 

 

De Chauvet kinta X kan een ruimte met vele kleuren en een bredere ruimte met conventionele derby effecten vullen. Vloer tot plafond en van wand tot wand met combinaties van rood, groen en blauw, geeft dit een mooi en gezellig effect.

 

 

 

 

 

De Shure SLX is een professioneel draadloos microfoon systeem welke enorm geliefd is onder veel artiesten, Zijn uitgebalanceerde frequentiebereik en supercardioïde, richtgevoelige karakter van Shure zorgen ervoor dat de stem helder overkomt en dat rondzingen zoveel mogelijk wordt verminderd.

 

 

Op podia wereldwijd wordt er gebruik gemaakt van in-ear monitorsystemen. Dikwijls zijn deze systemen van het bekende merk Shure, een bedrijf dat al geruime tijd in-ears maakt. Alle opgedane ervaring hebben ze gebruikt voor het ontwikkelen van het PSM 300-systeem, een in-ear systeem dat gebruik maakt van een digitale overdracht. Hierdoor wordt de kwaliteit beter dan bij vergelijkbare analoge systemen, en de gebruikte bandbreedte kleiner waardoor er meer systemen tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Ideaal voor grote podia waar meerdere systemen gebruikt worden!

 

 

De PowerMate van Dynacord is een enorm krachtig, flexibel en rijkelijk uitgerust model. De PowerMate is geschikt voor alle professionele toepassingen waarin slechts weinig kanalen maar toch een zeer krachtige versterker vereist is. Het concept van deze PowerMate is gebaseerd op een zeer hoog versterkervermogen, een wereld van toepassingsmogelijkheden en absolute topklasse audio kwaliteit, dit model met een totaal versterkervermogen van 2000 watt is de absolute nr. 1, met dit ultra compacte model wordt er met elke functie in de hoogste “Concert Sound audio kwaliteit” geleverd.

 

 

 

 

Onderschat de extreem kleine topspeaker niet. Het is een multifunctionele speaker die geschikt is voor kleine zalen, of in combinatie met de sub B15 zelfs voor de grotere zalen waarbij de kwaliteit van het geluid een pré is!
De zeer compacte sub speaker biedt zekerheid voor overtreffende prestaties. Het totaal kan 3200 watt leveren.