Colors
Home | belettering | drukwerk | Displays | Windowfilms | Prijzen | Contact

 

Inbraak vertragende folie

Inbraak vertragende folie beveiligt uw pand tegen ongewenst bezoek. De tijd die een indringer nodig heeft wordt aanzienlijk vertraagd door de enorme scheurbestendigheid van de folie. De praktijk heeft bewezen dat de inbreker het hazenpad kiest als het binnendringen te lang gaat duren. Bijkomende voordelen zijn de scheurwerende werking en de UV werking. De folie houdt de scherven van het ingeslagen raam bijeen zonder dat glassplinters personen kunnen verwonden of door de hele ruimte worden verspreid.
Voor meer informatie over deze folie, klik dan hier.

 

Zon- en Warmtewerende folie

Ramen zijn onmisbaar voor een prettig werkklimaat. Toch vormt glas de zwakke schakel bij de klimaatbeheersing van kantoorgebouwen en andere werkruimten. Zonwerende folie combineert de goede eigenschappen van een blik op de buitenwereld met het oplossen van te veel hinderlijke zonnewarmte.
Voor meer informatie over deze folie, klik dan hier.

Zandstraal folie (glass etch)

Met zandstraalfolie is het mogelijk om nieuwe of bestaande glasgevels, scheidingswanden, etc. het effect te geven van zandgestraalde ruiten. Deze folie is speciaal ontwikkeld voor deze toepassing. Ook is het mogelijk om teksten, logo's of patronen in deze folie aan te brengen. Wij hebben uiteraard vakkundig personeel die dit voor u kunnen aanbrengen.

OneWay Vision folie

One Way Vision film is een zelfklevende folie met 40% gaatjes.
Aan de witte zijde wordt door middel van een printer een fullcolour beeld geprint. De zwarte plakzijde zorgt ervoor dat de sticker vanuit de binnenzijde bijna niet waarneembaar is. Je kunt gewoon naar buiten kijken.

Voor speciale opdrachten beschikken wij tevens over de exacte tegenhanger van de standaard OneWay Vision. De lijmlaag is dan wit, waardoor het andersom werkt. Rijnmond Reclame is één van de weinige installateurs in Nederland die over deze technologie beschikt.

OneWay Vision film maakt het mogelijk tijdelijke reclame-uitingen op groot formaat te monteren op kantoor of op een winkelruit. Het is een folie die door zijn tijdelijke lijmlaag zeer eenvoudig te verwijderen is. Overigens bestaat er altijd de mogelijkheid om de folie permanent te laten hechten.


OneWay Vision: een opvallende manier om uw reclameboodschap onder de aandacht te brengen van de consument!